Monitorovací a řídící systém kvality expedovaného uhlí na elektrárnu.

Firma MIP, spol. s r.o. realizovala v roce 2018 monitorovací a řídící systém kvality expedovaného uhlí na elektrárnu Ledvice na lokalitě Úpravny uhlí Ledvice, Doly Bílina, Severočeské doly a. s.

Jedná se o monitorovací a řídící systém kvality uhlí (paliva) zauhlování elektrárny po dvou dopravních pásech.

Vstupní technologií do zauhlování elektrárny jsou dva dopravní pásy, které jsou vybaveny pro měření kvality procházejícího paliva kontinuálními popeloměry pro měření obsahu popelavýhřevnosti a obsahu vody.

Na navazujících pásových dopravnících, které zauhlují elektrárnu, jsou instalovány kontinuální pásové váhy pro měření dopravovaného množství paliva.

 

.... více zde

Zlínský kraj podpořil společnost MIP, spol. s r. o. v rámci podprogramu podpory předprojektové přípravy projektů regenerace brownfields.

Zlínský kraj podpořil společnost MIP, spol. s r. o. v rámci podprogramu podpory předprojektové přípravy projektů regenerace brownfields.

 

Doporučujeme

 Útulné ubytování v soukromí s příjemným venkovním posezením, v blízkosti barokního zámku s výhledem na středověký hrad Buchlov. 

  Vinařsví Vitis s.r.o. ze Strážnice vyrábí a dodává kvalitní víno z Moravy. Vinařství pěstuje na svých vlastních vinicích širokou paletu na Moravě vysazovaných odrůd vína, jedná se o jak odrůdy bílé tak červené.